top of page

Adriatik Alimadhi

Deputet, PD, Vlorë

Z. Adriatik Alimadhi ka lindur më 05.07.1963. Ai është kryetar i Partisë Balli Kombëtar, i gjashti në listën e Partisë Demokratike Vlorë në zgjedhjet e 25 qershorit 2017. Eksperiencat e tij të punës përfshijnë punën në një studio ligjore prej 2007 – 2009 dhe Zv. Ministër i Transporteve në vitet 2009 – 2013...

bottom of page