top of page

Adriatik Zotkaj

Kryetar Bashkie, PS, Bashkia Poliçan

Shkarko CV

Z. Adriatik Zotkaj lindi më 21 korrik 1966. Ai është aktualisht Kryetar i Bashkisë Poliçan. E zotëron këtë post që prej vitit 2004 ku fitoi mandatin e tij të parë dhe më pas në vitin 2007 fiton mandatin e tij të dytë duke kandiduar nga radhët e PBDNJ.

 

Njihet në gjithë qytetin e Poliçanit si një njeri që i ka ndryshuar fytyrën këtij qyteti me punën e tij. Gëzon gjithashtu titullin “Qytetar Nderi” i qytetit të Poliçanit.

 

Falë punës së tij dhe projekteve moderne arriti të sjellë një frymë të re në qytet duke përmisuar një qytet të përhumbur pothuajse në çdo kategori.

bottom of page