Agim Kajmaku

Kryetar Bashkie, PS, Bashkia Vorë

Z. Agim Kajmak Agim Kajmaku ka kryer studimet në shkollën e mesme në Prezë e më pas ndoqi studimet e larta universitare duke u diplomuar në shkenca juridike. Z. Kajmaku është i martuar dhe baba i një djali.

 

Aktiviteti Profesional :


Eshtë themelues dhe administrator i kompanisë “ Kajmaku shpk” . Kompania është themeluar në 2008 dhe vazhdon operon në treg duke mbajtur pozicionin lider.

 

Ka qenë pjesë e stafit politik në partinë socaliste që prej vitit 2009.