top of page

Alma Hoxha

Kryetar Bashkie, PS, Bashkia Përmet

Shkarko CV

E lindur në maj në 1972 ,në Këlcyrë, znj. Alma Hoxha kreu studimet ne gjimnazin “Sami Frashëri ‘ në Përmet me rezultate të larta. Më tej nisi studimet për Gjuhë-Letërsi, në Universitetin “Eqerem Çabej “Gjirokastër.

 

Vitet e para pas shkollëss punoi mësuese dhe më pas në 1997 emërohet nëndrejtore në shkollen “Meleq Gosnishti” në Përmet.

Përvoja e saj në arsim do të vijonte më tej në pozicionin e inspektores së Drejtorinë Arsimore Rajonale. Gjithashtu ishte nënprefekte e Gjirokastrës më pas për tri vite me radhë.

 

Prej vitit 2013 znj. Hoxha drejton Zyrën Arsimore të Përmetit.  Më gjasë pas 30 qershorit ajo do të jetë kryebashkiakja e parë femër që drejton Përmetin.

bottom of page