top of page

Andi Përmeti

Deputet, PD, Qarku Korçë

Shkarko CV

Z. Andi Përmeti ka lindur më 7.02.1987 në Korçë. Ai ka përfunduar studimet në Fakultetin e Drejtësisë, Universiteti i Tiranës. Z. Përmeti ka ushtruar më parë profesionin si avokat dhe pedagog në Fakultetin e Drejtësisë.

bottom of page