top of page

Anduel Xhindi

Deputet, PS, Qarku Fier

Z. Anduel Xhindi ka lindur në Kurjan, Fier, në datë 25 Nëntor 1987. Ka studiuar në Fakultetin Ekonomik në Universitetin e Tiranës, dega Financë. Nga nëntori i 2011 e në vazhdim ka mbajtur postin e deputetit në Kuvendin e Shqipërisë për Qarkun e Fierit.

Z. Xhindi është njohës i gjuhës angleze dhe italiane. Z. Xhindi është kandidat për deputet në zgjedhjet për Kuvendin 2017 në Qarkun Fier, propozuar nga Partia Socialiste e Shqipërisë.

bottom of page