top of page

Arben Elezi

Deputet, PD, Qarku Elbasan

Z. Arben Elezi lindi më 13.05.1974 në Peqin. Studimet e larta i ka kryer nga viti 1992 në vitin 1996 tek Universiteti i Sporteve “Vojo Kushi” në Tiranë, dhe mëpas nga 2005 në 2009 tek Universiteti “Aleksandër Xhuvani”, Elbasan, Fakulteti Ekonomik.

 

Eksperiencat e mëparshme të punës së z. Elezi përfshijnë:

 

Nga 1993-2005 ka punuar si mësues në gjimnazin “Zini Magani”, Peqin. Nga 2006 në 2009 ka shërbyer si Drejtor i Policisë Tatimore, DRT Elbasan, ndërsa nga 2009 në 2014 si Drejtor i Hetimit Tatimor, DRT Elbasan.

Nga viti 2011 deri në 2015 z. Elezi ka shërbyer si anëtar i Këshillit Bashkiak Peqin, ndërsa nga 2016 – 2018 ai ka qënë Kryetar i Partisë Demokratike, Dega Peqin.

bottom of page