top of page

Arben Pëllumbi

Deputet, PS, Qarku Tiranë

Z. Arben Pëllumbi ka lindur më 22 Shtator 1965 në Korçë. Ka përfunduar studimet e larta në Universitetin e Tiranës, dega Inxhinieri Elektrike gjatë periudhës 1988-1983. Aktualisht punon si inxhinier dhe administrator i kompanisë A.B.A sh.p.k, detyrë të cilin e mban që prej vitit 1993.

Në periudhën 1991-1992 ka qënë drejtor i kompanisë turisitike DEA STT, Sarandë. Në periudhën 1990-1991 ka punuar si specialist Insituti i Informacionit në Tiranë. Gjatë periudhës 1988-1990 ka qënë inxhinier projektues pranë Insitutit të Studimeve Metalurgjike në Elbasan, dega e Metaleve me Ngjyra Laç.

bottom of page