top of page

Arlind Çaçani

Deputet, PD, Qarku Korçë

Z. Arlind Çaçani lindi në Ersekë më 05.09.1987. Ai ka përfunduar studimet universitare tek Fakulteti i Drejtësisë. Më tutje, është diplomuar në nivelin Master Profesional pranë Universitetit “Fan Noli” Korçë, Fakultetit Ekonomik, Dega Marketing.

 

Z. Çaçani ka shërbyer si Përgjegjës i Burimeve Njerëzore dhe Marrëdhënieve me Publikur në Drejtorinë e Shëndetit Publik, Kolonjë. Ai ka punuar poashtu si Përgjegjës i Zyrës së Administrimit dhe Mbrojtjes së Tokës, Kolonjë. Z. Çaçani është angazhuar politikisht me FRPD Kolonjë, ku edhe ka shërbyer si kryetar i saj.

bottom of page