top of page

Armando Subashi

Kryetar Bashkie, PS, Bashkia Fier

Shkarko CV

Z. Armando Subashi ka lindur në Fier më 26 maj 197.

 

Ka përfunduar studimet e larta për Drejtësi në Fakultetin e Drejtësisë të Universitetit të Tiranës. Ai ka punuar si gjykatës në rrethet gjyqësore Mallakastër dhe Fier, ku ka mbajtur njëkohësisht edhe postin e Kryetarit të Gjykatës. Armando Subashi ka mbajtur po ashtu, postin e Anëtarit të Këshillit të Lartë të Drejtësisë, i zgjedhur nga Konferenca Kombëtare Gjyqësore.

U zgjodh deputet për Qarkun e Fierit në zgjedhjet e përgjithshme të vitit 2009.

 

Është anëtar i Komisionit për Çështjet Ligjore, Administratën Publike dhe të Drejtat e Njeriut në Kuvendin e Shqipërisë.

bottom of page