top of page

Dhimitraq Toli

Kryetar Bashkie, PS, Bashkia Dropull

Shkarko CV

Z. Dhimitraq Toli lindi në Gjirokastër më 27.05.1979. Studimet i kreu nga 2003 - 2007 në Universitetin Eqrem Cabej, Gjirokastër, nga ku u diplomua në degën Kontabilitet - Financë, me profil Kontabilist.

 

Nga 2007 e në vazhdim z Toli ka shërbyer si Administrator në Shoqërinë “Demi-D SHPK” me qendër në Dhuvjan (Bashkia e Dropullit), Gjirokastër. Nga 2004 në 2007 shërbeu si Administrator në Shoqerinë “Aleksandra SHPK me qendër në Vanister (Bashkia e Dropullit), si dhe nga 2000 - 2004 punoi si menaxher shitjesh në Shoqërinë "Aleksandra SHPK".

bottom of page