Dionis Imeraj

Kryetar Bashkie, PS, Bashkia Dibër

Shkarko CV

Z. Dionis Imeraj është i diplomuar në Fakultetin e Ekonomikut dega “Menaxhim Biznesi” dhe po ashtu ka mbaruar masterin tek një universitet privat në Tiranë për Financë dhe “Menaxhim Risku”, si dhe ka bërë disa kualifikime.

Po ashtu ai ka drejtuar institucione të rëndësishme bankare dhe në agjenci ndërmjetësimi.

Ai njeh mirë Anglisht, Italisht dhe Frëngjisht.

Po ashtu ai ka punuar si Drejtor i Tatim- Taksave në Peshkopi që kanë njohur një progres të konsiderueshëm dhe më pas ka drejtuar Drejtorinë e Tatimeve në Tiranë.