top of page

Dritan Bici

Deputet, PDIU, Qarku Elbasan

Z. Dritan Bici ka lindur në 5 maj 1965 në Gramsh. Ai ka mbaruar studimet në Fakultetin e Drejtësisë, Universiteti Kristal dhe agronomi pranë Universitetit të Korçës. Ai punuar si agronom, mësues dhe drejtor i pyjeve. Dritan Bici është zgjedhur deputet me PDIU për shkak të dy largimeve nga lista e qarkut Elbasan.

bottom of page