top of page

Edmond Stojku

Deputet, LSI, Qarku Tiranë

Shkarko CV

Z. Edmond Stojku lindi më 25.09.1964 në Peshkopi, Dibër.

 

Arsimi i tij përfshin:

 

1983-1989: Gjimnazi “8 Nëntori”, Peshkopi, Dibër;

1994-1999: Fakulteti i Mjekësisë, Specializim “Imazheri Diagnostike”, Universiteti i Tiranës;

2005-2008: Universiteti Kristal, Fakulteti Juridik;

2007-2008: Master Profesional “Menaxhimi shëndetësor në drejtoritë e shëndetit publik”;

2010-2013: Doktor i Shkencave Mjekësore, Fakulteti i Mjekësisë, Universiteti i Tiranës, Gradë Shkencore me teme “Rëndësia e imazherisë në diagnozën e hershme dhe diagnoza diferenciale e apendisitit akut”;

2012-2014: Master Shkencor “e drejtë civile’, Universiteti Kristal.

 

Eksperienca në punë e z. Stojku përfshin:

 

1989-1990: Praktikë profesionale “mjekësi e përgjithshme”, spitali “Rahim Xhika”, Peshkopi;

1900-1994: Mjek i Përgjithshëm, Komuna Kastriot, Dibër;

1999-2000: Shef shëndetësie në Repartin FNSH, 711;

2001-2005: Shef Shëndetësie, Pedagog në Akademinë e Policisë “Arben Zylyftari”, Tiranë;

2005-2007: Mjek specialist, Qendra Shëndetësore NR. 7, Tiranë;

2006-1010: Pedagog i jashtëm, në Fakultetin e Infermierisë, Universiteti i Tiranës;

2007-2008: Drejtor i Përgjithshëm i Politikave dhe Planifikimit Shëndetësor, Ministria e Shëndetësisë;

2010-2018: President i “Albanian life quality union”;

2011-2012: Drejtor Ekzekutiv, Qendra Diagnostike “Ikeda”;

2012-2013: Drejtor i Përgjithshëm i Shërbimeve Mbështetëse në Ministrinë e Shëndetësisë;

2013- Drejtor Ekzekutiv, Autoriteti Shëndetësor Rajonal, Tiranë.

bottom of page