top of page

Eljo Hysko

Deputet, PS, Qarku Tiranë

Shkarko CV

Eljo Hysko ka lindur në 29 Janar 1993 në qytetin e Beratit. Në vitet 2011-2015 ka kryer studimet pranë Fakultetit Histori-Filologji. Në Mars 2016 është i punësuar si Specialist në Drejtorinë e Rinisë, në Drejtorinë e Përgjithshme të Promovimit të Qytetit, Bashkia Tiranë. 

 

Aktualisht ndjek studimet në nivelin Master në Politikat e Qeverisjes së Bashkimit Evropian. Eljo është mjaft aktiv në jetën politike dhe shoqërore. Aktualisht është kryetar i FRESSH dhe Deputet në qarkun Tiranë, propozuar nga Partia Socialiste e Shqipërisë.

bottom of page