top of page

Enver Roshi

Deputet, LSI, Qarku Elbasan

Z. Enver Roshi ka lindur më 04.06.1961 në Gramsh. Z. Roshi ka kryer disa studime pasuniversitare jashtë vendit. Në 1995-1996 ka qënë në Universitetin e Padovës në Itali, e më pas ka kryer një vit akademik në Jeruzalem në Izrael. Ndërsa në 2006 dhe në 2013 ka kryer specializime në SHBA. Roshi mban titullin profesor doktor në fakultetin e Mjekësisë së Tiranës. Ai ka nisur punën si mjek që në vitin 1986 në Kukës.

 

Z. Roshi është pjesë e LSI që prej vitit 2005, kohë dhe kur kandidoi si deputet në qarkun e Elbasanit.

bottom of page