top of page

Eugen Bojaxhiu

Deputet, LSI, Qarku Berat

Z. Eugen Bojaxhiu lindi më 15.05.1984 në qytetin e Beratit. Ai ka përfunduar studimet tek Fakulteti i Mjekësisë, Dega Mjekësi e Përgjithshme, në vitet 2002 – 2008. Që prej vitit 2008 deri në 2017 ai ka ushtruar profesionin e tij si mjek dhe pedagog në Berat.

bottom of page