top of page

Gjetan Gjetani

Deputet, I Pavarur, Qarku Lezhë

Z. Gjetan Gjetani është lindur dhe banues në Milot, rrethi Kurbin, më 02.04.1982. Ai ka perfunduar studimet e larta në degën Juridik, Fakulteti i Drejtësisë, Universiteti “Luigj Gurakuqi”, Shkodër. Nga periudha 16.08.2004 - 31.03.2008 ka ushtuar detyrën e punonjësit të policisë në Komisariatin Lezhë.

 

Nga periudha 06.06.2008 - 21.07.2009 ka ushtuar detyrën e punonjësit të policisë në IEVP Lezhë. Nga periudha 01.07.2011 - 04.11.2013 ka ushtuar profesionin e avokatit në Dhomën e Avokatisë Lezhë. Nga periudha 05.11.2013 dhe në vazhdim është në detyrën e përgjegjësit të ZVRPP Kurbin.

bottom of page