top of page

Ilir Ndraxhi

Deputet, PS, Qarku Durrës

Z. Ilir Ndraxhi është lindur në Shijak, më 28 Janar 1964. Gjatë periudhës 1985-1990 ka ndjekur dhe përfunduar studimet për Inxhinieri Pyjesh në Fakultetin e Bujqësisë, pranë Universitetit Bujqësor të Tiranës. Me të mbaruar studimet e larta, është angazhuar në biznesin familjar prej vitit 1992.

 

Pas kontributit të pasur, të dhënë në fushën profesionale të sipërmarrjes, Ilir Ndraxhi dëshiron të ofrojë të njëjtin kontribut edhe në fushën politike, duke kandiduar për deputet i Partisë Socialiste në Qarkun Durrës.

bottom of page