top of page

Jurgis Cyrbja

Deputet, PS, Qarku Durrës

Z. Jurgis Çyrbja është lindur në Shijak, më 15.07.1985. Ka përfunduar studimet e larta në degën Drejtësi gjatë periudhës 2006–2010. Ka përfunduar masterin për Administrim Publik, 2011-2013. Z. Çyrbja ka punuar lektor në Universitetin "Aleksandër Moisiu" Durrës, që nga viti 2011 e në vazhdim.

 

Në vitin 2013–2016 ka drejtuar Zyrën e Regjistrimit të Pasurive të Paluajtshme Durrës. Aktualisht lektor pranë Universitetit "Aleksandër Moisiu" Durrës dhe asistent lektor në Universitetin e Tiranës në Fakultetin e Drejtësisë.

bottom of page