top of page

Kastriot Gurra

Kryetar Bashkie, PS, Bashkia Librazhd

Shkarko CV

Z. Kastriot Gurra ka lindur më 27.04.1977. Ai ka përfunduar studimet për jurist përgjatë 2002 - 2006 pranë Fakultetit të Drejtësisë, Universiteti i Tiranës, ndërsa në shtator 2007 ka marrë titullin e kualifikimit Specialist Prokurimi.

 

Eksperiencat e tij të punës përfshijnë:

  • Drejtor Juridik, Bashkia Prrenjas (2006 - 2011);
  • Drejtor ALUIZNI, Qarku Elbasan (2013 - 2019);

 

Z. Gurra është njohës i gjuhës angleze dhe italiane.

bottom of page