Kostaq Papa

Deputet, PD, Qarku Tiranë

Z. Kostaq Papa lindi më 25.08.1963 në Sarandë. Më parë ai ka punuar si konsulent juridik ndërkombëtar dhe drejtues në institucione të ndryshme.