top of page

Ligoraq Karamelo

Deputet, PD, Qarku Korçë

Z. Ligoraq Karamelo lindi më 20.09.1953 në Miras, Korçë. Ai ka kryer studimet pasuniversitare në degën Fizikë.

 

Z. Karamelo ka punuar si mësues dhe drejtues shkolle në vitet 1978 – 1996. Më pas, në tetor 2009 ai ka shërbyer si Sekretar i Përgjithshëm i Ministrisë së Punës dhe në vitet 2010 – 2011 si Drejtor i Drejtorisë Bërthamore në AKBN.

 

Eksperienca politike e z. Karamelo gjithashtu përfshin të qenit Nënkryetar i Bashkisë Korçë në vitet 1996 – 1998, si dhe deputet i Kuvendit të Shqipërisë në vitet 1997 – 2005.

bottom of page