top of page

Lorenc Tosku

Kryetar Bashkie, PS, Bashkia Peqin

Z. Lorenc Tosku ka lindur më 25.07.1972 në qytetin e Peqinit.

 

Është diplomuar në vitin 2017 tek UMSH Tiranë, në degën “Administrim Biznesi” si edhe në vitin 1995 tek UE “Aleksandër Xhuvani” në Elbasan, në degën Matematikë – Fizikë.

 

Ka pasur disa eksperienca pune si: Drejtor i Shërbimit Spitalor Peqin; Përgjegjës OSHEE, Njësia Peqin; Drejtor i shkollës 9-vjeçare Gjocaj; Shef Sektori i Edukimit në I.E.V.P Burgu Peqin; Inspektor Matematikë – Fizike në Drejtorinë Arsimore Peqin si dhe mësues në disa shkolla të mesme.

bottom of page