top of page

Myslim Murrizi

Deputet, PD, Qarku Fier

Z. Myslim Murrizi lindi më 14 prill 1968 në Divjakë, Lushnjë. Ai është i diplomuar në ekonomi agrare në Universitetin Bujqësor të Tiranës dhe mëpas në Fakultetin e Drejtësisë tek Universiteti i Tiranës.

Prej 1993 - 1996 z. Murrizi ka qënë drejtues i policisë financiare. Ai poashtu ka ushtruar profesionin e avokatit. Z. Murrizi ka shërbyer tek KLSH, Drejtoria e Tatimeve, si dhe ka drejtuar një sipërmarrje private.

bottom of page