top of page

Nuri Belba

Kryetar Bashkie, PS, Bashkia Prrenjas

Z. Nuri Belba lindur në Skroskë të Librazhdit, në 4 korrik të vitit 1964.

 

Arsimin e lartë e ka kryer në universitetin e Elbasanit “Aleksandër Xhuvani”, Fakulteti i Ekonomisë, dega Financë-Kontabilitet. Nga viti 1992 deri në vitin 2005 ka shërbyer si përgjegjës i Zyrës Administrative të Arkivit në komunën Qukës.

 

Gjatë viteve 2006-2007 ka ushtruar detyrën e Inspektorit të Financës në komunën Qukës.

Nga viti 2008 e për 6 vite me radhë ka punuar si analist kredie në shoqërinë FAF. Për dy vjet, 2014-2016 ka qenë Drejtor Rajonal në Elbasan.

 

Z.Belba  është i martuar dhe ka tre fëmijë dy vajza dhe një djalë.

 

Aktualisht është kryetar i Bashkisë Prrenjas.

 

 

bottom of page