Pali Kolefski

Kryetar Bashkie, PS, Bashkia Pustec

Z. Pali Kolefski ka lindur në Pustec por jeton në Korçë, është i martuar dhe ka dy fëmijë. Është ekonomist i diplomuar dhe punoi më parë në zyrat e doganave në Korçë.