top of page

Rakip Suli

Kryetar Bashkie, PS, Bashkia Kamëz

Shkarko CV

Rakip Suli lindi në Dibër, më 22 shtator 1965. Ka mbaruar studimet në Fakultetin e Drejtësisë dhe studimet master për të “Drejtën Private dhe Biznes”.

 

Është themelues dhe ish-administrator i Shoqërisë Aurora Group Sh.p.k. Gjithashtu është bashkëthemelues i LID-së.

 

Z. Suli është zgjedhur deputet i Partisë Socialiste në zgjedhjet e vitit 2013 - 2019 dhe ka shërbyer si anëtar në Komisionin për Sigurinë Kombëtare.

bottom of page