Reme Lala

Deputet, PDIU, Qarku Dibër

Reme Lala është një nga 140 deputetët e Kuvendit të Republikës së Shqipërisë, dalë nga zgjedhjet e 25 qershorit 2017. Ajo i përket Partisë për Drejtësi, Integrim dhe Unitet, në qarkun e Dibrës.