Selami Jenishehri

Deputet, PD, Qarku Tiranë

Z. Selami Jenishehri lindi më 22.01.1942 në Shkodër. Më parë ai ka shërbyer si mësues matematike dhe fizike. Z. Jenishehri është kryetar i Partisë Bashkimi Popullor i Pensionistëve Shqiptar.