top of page

Sotiraq Filo

Kryetar Bashkie, PS, Bashkia Korçë

Shkarko CV

Z. Sotiraq Filo ka lindur në Korçë më 23 Qershor 1971. Studimet e larta i ka kryer në Fakultetin e Inxhinierisë Elektrike, Dega Elektronikë, dhe studimet pasuniversitare MBA pranë City College prej vitit 2005 në 2006. Z. Filo është poashtu njohës i gjuhës anglishte dhe italiane.

 

Eksperiencat e punës përfshijnë:

 

Menaxher i kompanise Euroinform me aktivitet ne fushen e IT (2005 – 2007);

Drejtor Rajonal i Raiffeisen Bank, Rajoni Korçë (2002 - 2005);

Banka Kombëtare e Greqisë, Dega Korçë (1998 - 2001);

Banka e Kursimeve, Dega Korçë - Specialist i IT (1994 - 1998).

 

Përpara zgjedhjes si Kryetar Bashkie për Bashkinë Korçë, z. Filo ka shërbyer si Nënkryetar i kësaj bashkie.

bottom of page