top of page

Tom Doshi

Deputet, PSD, Qarku Shkodër

Z. Tom Doshi ka lindur në Shkodër më 6 qershor 1966. Është biznesmen dhe politikan shqiptar, deputet i Partisë Socialiste për tre legjislatura të njëpasnjëshme duke filluar nga viti 2005, dhe së fundmi deputet i PSD.

bottom of page