top of page

Vullnet Sinaj

Deputet, PS, Qarku Vlorë

Z. Vullnet Sinaj ka lindur më 24.08.1965 në Selenicë, Vlorë. Ka perfunduar studimet e larta si ushtarak gjatë periudhës 1984-1988. Në vitin 1993 është liruar nga detyra e ushtarakut. Gjatë viteve 1993-1996 ka punuar në Itali. Prej vitit 1996 ka punuar në sektorin privat. Është një nga themeluesit dhe njëkohësisht president i kompanisë “Big Market”.

bottom of page