Xhemal Qefalia

Deputet, PS, Qarku Tiranë

Z. Xhemal Qefalia, i lindur në Tiranë më 27 shkurt 1963, u zgjodh deputet për Qarkun e Tiranës në zgjedhjet e përgjithshme të vitit 2009. Xhemal Qefalia ka kryer studimet në Akademinë Ushtarake, Akademinë e Policisë dhe studimet e larta për Drejtësi në Fakultetin Juridik.

 

Ai ka mbajtur poste të ndryshme në Ministrinë e Mbrojtjes, Ministrinë e Drejtësisë si dhe në Prokurorinë e Përgjithshme. Xhemal Qefalia është anëtar i Komisionti të Sigurisë Kombëtare në Kuvendin e Shqipërisë.