top of page

Ylli Shehu

Deputet, LSI, Qarku Tiranë

Z. Ylli Shehu lindi më 24.02.1981 në Kukës. Ai ka përfunduar studimet për Juridik pranë Universitetit “Kristal” në vitet 2006-2011, dhe që prej 2009 është duke ndjekur fakultetin Ekonomik në Tiranë. Ka poashtu një kualifikim një trajnim në organizatën “Walk Together Albania Durrës”.

 

Z. Shehu ka punuar si Jurist në Prefekturën e Kukësit. Ai ka qenë poashtu këshilltar në Bashkinë e Kamzës, si dhe ka drejtuar prej dy muajsh Agjencinë Rajonale të Mjedisit në Qarkun e Tiranës.

 

Për tre muaj, Ylli Shehu ka qenë këshilltar i Ministrit të Mjedisit, ndërkohë që në shtator të 2013 ai mori mandatin e deputetit.

bottom of page