top of page

Zef Shtjefni

Deputet, PD, Qarku Shkodër

Shkarko CV

Z. Zef Shtjefni lindi më 8.11.1964 në qytetin e Shkodrës. Ai ka përfunduar studimet në Fakultetin Juridik, Universiteti i Tiranës, dhe më tutje ka qenë pjesë e Akademisë së Policisë.

 

Z. Shtjefni ka shërbyer si më parë si Zëvendëskryetar i Bashkisë Kamëz dhe Zëvendësdrejtor i Përgjithshëm i Qytetit Studenti. Ai është Kryetar i Partisë Ora e Shqipërisë.

bottom of page