top of page

Deputetë dhe Ministra

Deputet, PS, Qarku Fier

Adelina Rista

Znj. Adelina Rista lindi në Durrës, më 10 dhjetor 1957. Ka kryer studimet e larta në Universitetin “Aleksandër Xhuvani” në Elbasan, dega “Gjuhë-Letërsi”. Ka kryer një sërë trajnimesh dhe kualifikimesh në menaxhimin e burimeve njerëzore, komunikimin me publikun, çështje të përkatësisë gjinore etj.

Deputet, PS, Qarku Berat

Adnor Shameti

Z. Adnor Shameti  lindi në 12 maj 1973, në qytetin e Skraparit. Ka kryer studimet e larta në Universitetin e Tiranës, Fakulteti i Drejtësisë, dega Juridik. Në vitin 2008 ka marrë titullin Doktor i Shkencave në Drejtësi. Gjatë 1993-1994 ka kryer një specializim në arenën ndërkombëtare, Hollandë.

Deputet, PD, Vlorë

Adriatik Alimadhi

Z. Adriatik Alimadhi ka lindur më 05.07.1963. Ai është kryetar i Partisë Balli Kombëtar, i gjashti në listën e Partisë Demokratike Vlorë në zgjedhjet e 25 qershorit 2017...

Deputet, PD, Qarku Kukës

Alban Zeneli

Nuk ka ende të dhëna.

Deputet, PS, Qarku Vlorë

Alket Hyseni

Z. Alket Hyseni ka lindur më 12 maj 1974 në Levan, Tepelenë. Studimet e mesme i ka përfunduar me rezultate të shkëlqyera në ​gjimnazin “A. Alushi”, Krahës, Tepelenë.

Deputet, PS, Qarku Dibër

Almira Xhembulla

Znj. Almira Xhembulla është lindur në Dibër, më 6 shkurt 1979. Ka përfunduar studimet e larta në degën Gjuhë-Letërsi në vitin 2001 dhe në 2013 ka kryer sudimet Master pranë Universitetit Europian të Tiranës, dega Marrëdhënie Publike/Politikë-Institucionale.

Deputet, LSI, Qarku Shkodër

Amra Barova

Znj. Amra Barova ka lindur më 8.09.1992. Ajo ka përfunduar në vitet 2010 – 2015 një Master të Shkencave në Stomatologji, Albanian University, Tiranë...

Deputet, PS, Qarku Elbasan

Anastas Angjeli

Z. Anastas Angjeli lindi më 7 maj të vitit 1956, në qytetin e Sarandës. Angjeli mban disa tituj dhe grada shkencore në fushën e Financave Publike si doktor, docent, professor, etj.

Deputet, PD, Qarku Korçë

Andi Përmeti

Z. Andi Përmeti ka lindur më 7.02.1987 në Korçë. Ai ka përfunduar studimet në Fakultetin e Drejtësisë, Universiteti i Tiranës. Z. Përmeti ka ushtruar më parë profesionin si avokat dhe pedagog në Fakultetin e Drejtësisë.

Deputet, PS, Qarku Vlorë

Andrea Marto

Z. Andrea Marto është lindur në Delvinë, më 05.09.1957. Ka përfunduar studimet e larta në degën e Gjeologjisë gjatë periudhës 1977–1982.  Ka fituar gradën “Doktor Shkencash” në vitin 1995 dhe titullin “Profesor i Asociuar” në 1999.

bottom of page