top of page

Kryetarë Bashkie

Kryetar Bashkie, PS, Bashkia Sarandë

Adrian Gurma

Z. Adrian Gurma është lindur në Shijak, më 25.11.1973. Ka përfunduar studimet e larta në Fakultetin e Mjekësise në Tiranë, dega Mjekësi e Përgjithshme gjatë periudhës 1992-1998 dhe ka kryer specializim...

Kryetar Bashkie, PS, Bashkia Skrapar

Adriatik Mema

Z. Adriatik Mema është Kryetar i Bashkisë Skrapar. Që prej 14 shtatorit 2017 ai shërbente si Drejtor i Kabinetit të Ministrit të Brendshëm...

Kryetar Bashkie, PS, Bashkia Poliçan

Adriatik Zotkaj

Z. Adriatik Zotkaj lindi më 21 korrik 1966. Ai është aktualisht Kryetar i Bashkisë Poliçan...

Kryetar Bashkie, PS, Bashkia Mat

Agron Malaj

Lindi në qytetin e Burrelit në vitin 1980. Shkollimin 8-vjeçar dhe të mesëm i kreu në qytetin e lindjes...

Kryetar Bashkie, PS, Bashkia Përmet

Alma Hoxha

E lindur në maj në 1972 ,në Këlcyrë, znj. Alma Hoxha kreu studimet ne gjimnazin “Sami Frashëri ‘ në Përmet me rezultate të larta. Më tej nisi studimet për Gjuhë-Letërsi, në Universitetin “Eqerem Çabej “Gjirokastër...

Kryetar Bashkie, PS, Bashkia Cërrik

Andis Salla

Z. Andis Salla ka lindur në Shtërmen të Elbasanit, më 3 Shkurt 1988. Ka kryer studimet e larta për drejtësi në Fakultetin e Drejtësisë në Universitetin e Tiranës.

Kryetar Bashkie, PS, Bashkia Belsh

Arif Tafani

Z. Arif Tafani lindi në Belsh të Elbasanit, më 15 Prill 1968. Ka kryer studimet e larta për Agronomi të Përgjithshme në Korçë si edhe një Master në degën "E Drejta Administrative" në Universitetin Europian të Tiranës.

Kryetar Bashkie, PS, Bashkia Fier

Armando Subashi

Z. Armando Subashi, i lindur në Fier më 26 maj 1971,  ka përfunduar studimet e larta për Drejtësi në Fakultetin e Drejtësisë të Universitetit të Tiranës...

Kryetar Bashkie, PS, Bashkia Krujë

Artur Bushi

Z. Artur Bushi është Kryetar i Bashkisë Krujë prej gushtit të 2015. Ai lindi ne Thumanë më 17 janar 1975...

Kryetar Bashkie, "Shtëpia e Lirisë", B. Shkodër

Bardh Spahia

 

bottom of page