Adriatik Mema - Bashkia Skrapar

Premtimet elektorale të z. Adriatik Mema, Kryetari i Bashkisë Skrapar

1. Duke ju ofruar qytetarëve shërbimet e duhura sipas konceptit, zyrat e bashkisë do të shkojnë tek qytetarët, dhe jo qytetari tek zyrat e Bashkisë;

2. Do të jetë komuniteti ai që do të vendosë për iniciativat e zhvillimit;

3. Në bashkisë e së nesermës do të punojnë aq punonjës, sa është e nevojshme për qytetarin, dhe jo aq sa vota i duhen kryetarit;

4. Taksat e paguara nga qytetarët do të shkojnë në investime dhe të mira publike për ta.

5. Bashkia e Skraparit do të marrë një dimension krejt të ri me një vizion drejt së ardhmes për ta bërë Skraparin të mirëjetueshëm për banorët e tij, por gjithnjë e më të vizitueshëm për këdo që do të shijojë bukuritë e tij natyrore.


Burimi: https://ata.gov.al/2019/06/08/kandidati-mema-ne-30-qershor-nisim-kapitullin-e-ri-drejt-se-ardhmes/Recent Posts

See All

Kastriot Gurra - Bashkia Librazhd

Premtimet elektorale të z. Kastriot Gurra, Kryetar i Bashkisë Librazhd Fusha: INFRASTRUKTURË DHE SHËRBIME PUBLIKE Premtime: 1. Do të asfaltohen rrugët kryesore nëpër fshatra. 2. Çdo rrugë që do të

Ervin Demo - Bashkia Berat

Premtimet elektorale të z. Ervin Demo, Kryetar i Bashkisë Berat 1. Do të bëjmë realitet një program konkret zhvillimi për qytetin e Beratit, me investime në infrastrukturë dhe shërbime, që do të rikth

Tërmet Peçi - Bashkia Tepelenë

Premtimet elektorale të z. Tërmet Peçi, Kryetari i Bashkisë Tepelenë 1. Zhvillimi ekonomik i zonës; 2. Do të investoj për ta kthyer Tepelenën në një destinacion turistik; 3. Zgjidhja e problemit të p