Agim Kajmaku - Bashkia Vorë

Updated: Nov 12, 2020

Premtimet elektorale të z. Agim Kajmaku, Kryetari i Bashkisë Vorë

1. Do ti sjellim Bashkisë Vorë Rilindjen Urbane;

2. Për banorët do të ofroj të gjitha shërbimet e munguara;

3. Sigurimi i ujit të pijshëm;

4. Rrugë të reja.


Burimi: http://ata.gov.al/2019/06/27/kajmaku-bashkise-vore-do-ti-sjellim-rilindjen-urbane/

Recent Posts

See All

Kastriot Gurra - Bashkia Librazhd

Premtimet elektorale të z. Kastriot Gurra, Kryetar i Bashkisë Librazhd Fusha: INFRASTRUKTURË DHE SHËRBIME PUBLIKE Premtime: 1. Do të asfaltohen rrugët kryesore nëpër fshatra. 2. Çdo rrugë që do të

Ervin Demo - Bashkia Berat

Premtimet elektorale të z. Ervin Demo, Kryetar i Bashkisë Berat 1. Do të bëjmë realitet një program konkret zhvillimi për qytetin e Beratit, me investime në infrastrukturë dhe shërbime, që do të rikth

Tërmet Peçi - Bashkia Tepelenë

Premtimet elektorale të z. Tërmet Peçi, Kryetari i Bashkisë Tepelenë 1. Zhvillimi ekonomik i zonës; 2. Do të investoj për ta kthyer Tepelenën në një destinacion turistik; 3. Zgjidhja e problemit të p