Andis Salla - Bashkia Cërrik

Updated: Oct 16, 2019

Premtimet elektorale të z. Andis Salla, Kryetar i Bashkisë Cërrik (Qershor 2019)

1. Viti 2019 do të jetë viti Social, me pikësynim strehimin e shtresave në nevojë si dhe aktivitetet te tjera sociale;

2. Investimet do jenë kryefjalë e punës sime;

3. Së bashku do t’i sjellin Cërrikut ndryshimet që i kanë munguar dhe do t’i japë gjithsecilit vëmendjen që meriton nga bashkia.


Burimi1: http://www.infoelbasani.al/kryetari-i-bashkise-cerrik-andi-salla-mesazh-per-banoret-ja-cfare-thote/

Burimi 2: https://ata.gov.al/2019/06/16/cerrik-salla-vota-ne-30-qershor-per-me-shume-investime-e-zhvillim/

Burimi 3: https://ata.gov.al/2019/06/25/salla-ne-30-qershor-te-rinjte-e-cerrikut-votojne-se-pari-per-te-ardhmen-e-tyre/

Recent Posts

See All

Kastriot Gurra - Bashkia Librazhd

Premtimet elektorale të z. Kastriot Gurra, Kryetar i Bashkisë Librazhd 1. Do të investohet në rrugë me standarde dhe jo asfalt elektoral siç ka ndodhur gjatë këtyre viteve. 2. Në bashkinë e re, do të

Ervin Demo - Bashkia Berat

Premtimet elektorale të z. Ervin Demo, Kryetar i Bashkisë Berat 1. Do të bëjmë realitet një program konkret zhvillimi për qytetin e Beratit, me investime në infrastrukturë dhe shërbime, që do të rikth

Tërmet Peçi - Bashkia Tepelenë

Premtimet elektorale të z. Tërmet Peçi, Kryetari i Bashkisë Tepelenë 1. Zhvillimi ekonomik i zonës; 2. Do të investoj për ta kthyer Tepelenën në një destinacion turistik; 3. Zgjidhja e problemit të p