top of page

Bashkia Devoll


1. Vazhdon puna intensive për restaurimin total të rrugëve të qytetit të Bilishtit. Përkatësisht janë rehabilituar dhe një pjesë e tyre janë në proces: - Lagjia Nr.1. Asfaltim/ shtrim me kalldrëm: Rrugët: Jorgo Plaku”, “Çerciz Topulli”, “Vani Trebicka”, “Demir Mullaj”, “Avni Rustemi”(Qilimat). - Lagjia Ne.2. Rehabilitim/ shtrim me kalldrëm: Rrugët: “Shkëlqim Gjyli”, “Rahmi Hoxha”, “Halim Koçibelli”. - Lagjia Nr.3. Rehabilitim/ asfaltim: Rrugët: “Englez Barbuta”, “Selman Vishocica”, “Hasan Prishtina”, “Elmaz Mazelliu”, “Guri i Cjapit”.

2. Ka filluar rikonstruksioni i Shkollës Fillore "Myrteza Sala" në qytetin e Bilishtit. Do të ndërhyhet në fasadat ekzistuese dhe ambientet sportive duke rimodeluar ato për t’i dhënë një impakt të ri vizual.


Burimi: https://www.facebook.com/bashkidevoll/

bottom of page