Bashkia Devoll


1. Plane konkrete për turizmin. Ka shumë për të bërë, ka shumë vende historike, pozicioni gjeografik është i tillë që na favorizon si në hyrje ashtu dhe në dalje të Shqipërisë;

2. Projekte konkrete për aktivitetet sportive në të gjitha llojet e sporteve;

Recent Posts

See All

Eduard Duro - Bashkia Devoll

Premtimet elektorale të z. Eduard Duro, Kryetari i Bashkisë Devoll 1. Do vendos në shërbimin tuaj gjithë potencialin tim për të ndryshuar bashkinë e Devollit dhe për t’ia kthyer atë devollinjve; 2. Pr