top of page

Bashkia Divjakë


1. Vazhdon puna për ndërtimin e hidrovorit në Divjakë. Hidrovori i ri me pompa të fuqishme dhe teknologji të modernizuar do të mundësoje kullimin e ujit dhe si rrjedhojë rehabilitimin dhe përmirësimin e rreth 600 deri në 900 ha toka në pjesën perëndimore.

2. Bashkia Divjakë do të ketë godinën e saj të re që do të vihet shumë shpejt në shërbim të qytetarëve.

3. Vijon puna për pastrimin e kanaleve kulluese në të gjithë territorin e bashkisë Divjakë.


Burimi 1: https://www.facebook.com/Bashkia.Divjake

bottom of page