top of page

Bashkia Fushë-Arrëz

Updated: Jun 14, 2020  1. Rikonstruksioni i palestrës në shkollën 9-vjeçare “Pjetër Arbnori”.

  2. Asfaltimi i rrugës në lagjen “Shpoz” në Dedaj, Morinë.

  3. Rikonstruksioni i çerdhes së fëmijëve në Fushë-Arrëz.

  4. Rikonstruksioni i unazës së qytetit.

  5. Sigurimi i lëndës djegëse për ngrohje në shkolla, kopshte dhe çerdhe. (Operatori ekonomik kontraktues Sinani Trading sh.p.k - http://prokurimetransparente.al/sq/tender/view/id/28780 )

  6. Rikonstruksioni i kanalit në fshatin Iballë. (Operatori ekonomik kontraktues: PEPA GROUP - http://prokurimetransparente.al/sq/tender/view/id/28015 )

  7. Ndërtimi i palestrës dhe ambienteve sportive në shkollën “70-vjetori i Pavarësisë”. (Operator Ekonomik Kontraktues: PEPA GROUP – JUNIK - http://prokurimetransparente.al/sq/tender/view/id/27049 )

bottom of page