top of page

Bashkia Kamëz


1. Përfundoi puna për shtrirjen e rrjetit të kanalizimeve dhe rrjetit nëntokësor, ndërtimin e trotuareve dhe asfaltimin përgjatë aksit rrugor “Muharrem Bajraktari” në Laknas, Nj. Adm. Kamëz.

2. Përfundoi rikonstruksioni i rrugës “Berisha”.

3. Rindërtimi me të gjitha standartet bashkëkohore i kopshtit “Lidhja e Prizrenit” në Paskuqan

4. Përfundoi puna për shtrirjen e rrjetit të kanalizimeve dhe rrjetit nëntokësor, ndërtimin e trotuareve dhe asfaltimin përgjatë rrugës “Pekin”, në Kamëz.

5. Përfundoi puna për shtrirjen e rrjetit të kanalizimeve dhe rrjetit nëntokësor, ndërtimin e trotuareve dhe asfaltimin përgjatë rrugës “Gjergj Fishta”, në Bathore.

6. Përfundoi asfaltimi i rrugës “Klenjë”, në Bathore.

7. Përfundoi asfaltimi i rrugës “Zall-Dardhe” në Bathore.

8. Vendosja e ndriçimit rrugor në rrugën “Brukseli” në Kamëz.

9. Vendosja e ndriçimit rrugor në rrugën “Onufri” në Kamëz.

10. Vendosja e ndriçimit rrugor përgjatë aksit rrugor “Jehona”, në lagjen nr. 1, Valias.

11. Kangjëlla të reja mbrojtëse përgjatë shkollës 9-vjeçare “Ahmet Zogu”, Bathore.

12. Ndërtimi i KUN në rrugën “Marin Barleti” në Paskuqan.

13. Kënd i dytë lojërash për vogëlushët e bllokut të pallateve në rrugën “Demokracia” në Paskuqan.

14. Përfundoi rehabilitimi i urës tek rruga “Elez Isufi” në Babrru.

15. Rikonstruksioni i rrugës “Lura” në Laknas.

16. Rindërtimi i kopshtit “Niko Hoxha” në fshatin Valias, Nj. Adm. Kamëz.

17. Rikonstruksioni i shkollës dhe kopshtit “Halit Çoka” në fshatin Bathore, Nj. Adm. Kamëz.

18. Rehabilitimi i rrugës, vendosja e ndriçimit dhe shtrirja e rrjetit të kanalizimeve, në rrugën “2 Prilli” në fshatin Bathore, Nj. Adm. Kamëz.

19. Asfaltimi i rrugës “Faik Kulla” dhe “Xhemal Kada” në Fushë Kërçik, Nj. Adm. Paskuqan.

20. Shtrimi i rrjetit të ujësjellësit përgjatë rrugës “Besëlidhja” në Bathore, Nj. Adm. Kamëz.

21. Rikonstruksioni i rrugës “Bujar Bishanaku” në Babrru Qendër, Nj. Adm. Paskuqan.

22. Rikonstruksioni i rrugës “Marin Barleti” me gjatësi 850 m, në Paskuqan.

23. Vendosja e ndriçimit publik në segmentin rrugor Paskuqan 1 – Paskuqan 2 – Babrru – Fushë Kërçik.

24. Rindërtimi i rrugës “Nik Ndreka” në Kodër të Kuqe, Nj. Adm. Paskuqan.

25. Shtrirja e rrjetit ujësjellës në rrugën “Teuta” në Bathore.

26. Asfaltimi i rrugës “Vlora” në fshatin Laknas, Nj. Adm. Kamëz.

27. Ndërtimi i rrjetit të ri ujësjellës në rrugën “Dajti”, në lagjen 5, Bathore.

28. Rehabilitimi i rrugës “Hasan Zylfia” në fshatin Babrru, Nj. Adm. Paskuqan.

29. Ndërtimi i rrjetit të ri ujësjellës në rrugën “Jani Vreto” në Bathore.

30. Ndërtimi i rrjetit të kanalizimeve në zonën e “Qendër Kamzës”.

31. Shtrirja e rrjetit të ri ujësjellës përgjatë rrugës së “Arbrit” në Bathore.

32. Asfaltimi i rrugës “Mit’hat Frashëri” në zonën e Kodrës së Kuqe, Nj. Adm. Paskuqan.

33. Rikonstruksioni i urës që lidh Paskuqanin me Tiranën.

34. Rikonstruksioni i kopshtit “Nënë Tereza” në Kamëz.

35. Vendosja e ndriçimit publik në rrugën “Kongresi i Manastirit” në Kamëz.

36. Sistemimi dhe asfaltimi i rrugës “Argjinatura” në Kamëz.

37. Rrjet i ri ujësjellësi në lagjen 5, Bathore.

38. Riasfaltimi dhe vendosja e trotuareve përgjatë rrugës “Skënderbeu” në fshatin Laknas, Nj. Adm. Kamëz.

39. Ndërtimi i këndit të parë të lojërave për fëmijët e zonës Babrru Qendër.

40. Vendosja e ndriçimit rrugor në rrugët “Kukësi”, “Paqësori” dhe “Rilindja”.

41. Asfaltimi i rrugëve “Gurre” dhe “Gjoric” në Bathore.

42. Asfaltimi i rrugëve “Mark Titra” dhe “Mehdi Frashëri” në Paskuqan.

43. Rifreskimi dhe vendosja e kangjellave mbrojtëse, në të gjithë territorin e Bashkisë Kamëz, me qëllim maksimizimin e sigurisë së qytetarëve.

44. Rehabilitimi i rrugës “Fan Noli” dhe “Faik Konica” në zonën e Paskuqanit.

45. Asfaltimi i rrugës “Jani Vreto” dhe “Johan Shtraus” në Njësinë Administrative Bathore.

46. Sistemimi, pastrimi dhe rrethimi i varrezave, me kangjella mbrojtëse, në Laknas, Nj. Adm. Kamëz.

47. Asfaltimi i rrugës “Ibrahim Rugova” dhe “Mark Tirta” në Paskuqan.

48. Rehabilitimi i kanalizimeve të ujërave të zeza në zonën “Kamza e Re”.

49. Rehabilitimi i rrugëve “Ndoc Deda” dhe “Mustafa Kruja” në zonën Babrru Qendër.

50. Rehabilitimi i banesave ekzistuese për familjet në nevojë, familjet me ndihmë ekonomike, nënat kryefamiljare, familjet rome dhe egjyptiane, në Paskuqan.

51. Asfaltimi i rrugës “Strasburg” në Kamëz.

52. Asfaltimi dhe vendosja e ndriçimit në rrugën “Themistokli Gërmenji” në fshatin Babrru, Nj. Adm. Paskuqan.

53. Asfaltimi i rrugës “Fierza” në Kamëz.


Burimi: https://www.facebook.com/Bashkia-Kamez-108419860536646

bottom of page