top of page

Bashkia Kamëz


1. Vijon puna për rikontruksionin total të kopshtit “Jashar Hoxha” në Paskuqan.

2. Vijon rehabilitimi i kanaleve të ujërave të zeza në rrugën “Nazmi Rushiti”, Kamëz.

3. Vazhdojnë punimet për rikonstruksionin e gjimnazit "Ibrahim Rugova", me të gjitha standartet bashkëkohore.

4. Vijon puna për rikonstruksionin e shkollës dhe kopshtit “Dom Nikollë Kaçorri”, në Laknas.

5. Vijon puna për shtrirjen e rrjetit të ujësjellësit me gjatësi 30,960 ml në rrugët “Ndre Mjeda” dhe “Ndrek Luca” në Fushë-Kamëz.

6. Vijon puna për ndërtimin e rrugëve “Halil Hoxha”, “Islam Spahia”, “Ded Gjo Luli” dhe “Riza Troci” në Paskuqan 2.

7. Vijon puna për rindërtimin e rrugëve “Hasim Vokshi”, “Ali Pashë Tepelena”, “Prezë” dhe “Sllovë” në Bathore.

8. Vijon puna për ndërtimin e KUN në Valias, investim nga i cili përfitojnë 15700 banorë të Bashkisë Kamëz.

9. Vijon puna për rehabilitimin e digës së liqenit në Paskuqan.

10. Vijon puna për shtrirjen e rrjetit të ujësjellësit në rrugën “Rilindja”, në Valias të Ri.

11. Vijon puna për rikonstruksionin total të shkollës “Tahir Sinani”, në Paskuqan.

12. Vazhdojnë punimet për ndërtimin e çerdhes në Babrru, për 130 vogëlushë.

13. Vijon puna me ritme të larta për ndërtimin e KUN me gjatësi 900ml në Laknas.

14. Në rrugën “Përjetësia” në Valias, vijon puna për shtrirjen e rrjetit të ujësjellësit. Një investim me gjatësi 83 km, nga i cili përfitojnë 15.700 banorë të Bashkisë Kamëz.

15. Në rrugën “Harku i Triumfit” në Valias, vijon puna për ndërtimin e KUN prej 22.5 km. Një investim prej të cilit përfitojnë 15700 banorë të zonës, duke zgjidhur problemin e përmbytjeve.

16. Vijojnë punimet për shtrirjen e rrjetit ujësjellës përgjatë rrugës “Albanët” në Valias të Ri dhe Kamëz e Re.

17. Vazhdojnë punimet për shtrimin e trotuareve, ndriçimin dhe ndërtimin e 160 ml aks rrugor në rrugën “Bërxullë”, Bathore.

18. Në rrugën “Farkë”, në Bathore, vazhdon puna për ndërtimin e 400 ml aks rrugor si dhe për rehabilitimin e KUN.

19. Në Bathore vijon puna për ndërtimin e rrugës “Grykë Çaje”, me një gjatësi prej 140 ml si dhe për ndërtimin e trotuareve.

20. Vijon puna për ndërtimin e rrugës “Muharrem Bajraktari” në Laknas.

21. Vazhdon puna për ndërtimin e KUN-ve në rrugën “Idriz Seferi”, 330 m në Bathore; “Shebeniku”, 240 m, Laknas; “Buna”, 350 m, Laknas dhe pranë shkollës “Ibrahim Basha”, 60 m, Bulçesh.

22. Vijon puna për ndërtimin e rrugës “Thethi” në Valias.

23. Vijon puna për shtrirjen e rrjetit të kanalizimeve, shtrirjen e trotuareve, asfaltimin, vijëzimin dhe ndriçimin në rrugën “Havzi Nela” në Paskuqan.

24. Rruga “Fahri Ramdani” në Paskuqan po transformohet dita ditës me punimet e vazhdueshme për rindërtimin e saj.

25. Nga kantieri i Liqenit të Paskuqanit po vijojnë punimet për ndërtimin e pedonales me gjatësi 4,7 km, vendosja e ndriçimit, stolave, 2 urave, 2 parkimeve me sipërfaqe 3900 m dhe korsia e biçikletave.


Burimi: https://www.facebook.com/Bashkia-Kamez-108419860536646

bottom of page