top of page

Bashkia Konispol


1. Vazhdon puna në Njësinë Administrative Xarrë, në fushat e Vrinës, Mursisë dhe në vazhdim, për përmirësimin e infrastrukturës rrugore në të gjitha plantacionet e mbjella.

2. Vazhdon puna për pastrimin e kanaleve kullues si dhe sistemimin e rrugëve lidhëse në fshatin Ninat, Njësia Adminstrative Markat.

3. Filluan punimet e projektit me vlerë mbi 10 milionë usd për rehabilitimin e ujëmbledhësit të Janjarit së bashku me rrjetin e kanalizimeve të vaditjes për zonën e Konispolit.

4. Vazhdojnë punimet për përfundimin e Lotit II të Unazës Ekonomike.


Burimi: https://www.facebook.com/Bashkia-Konispol-Shuaip-Beqiri-978669432157944

bottom of page