top of page

Bashkia Libohovë1. Së shpejti do të nisin punimet për rrjetin e ri të ujësjellësit në Libohovë, Hoshtevë dhe Bulo. Furnizim 24 orë dhe tarifim me matësa sipas standardeve më të mira.

2. Vazhdojnë punimet për sistemimin e rrugës të varrezave në fshatin Bulo.

3. Vazhdon puna nga punonjësit e Ujësjellës Kanalizme Rajon Gjirokastër, për të riparuar kapakët dhe linjat në Njësinë Administrative Zagorie.

4. Vazhdojnë punimet me ritme intensive në Bashkinë Libohovë për pastrimin e zonave dhe lagjeve të ndryshme të qytetit.


Burimi: https://www.facebook.com/BashkiaLibohove.AL

bottom of page