top of page

Bashkia Sarandë


1. Një kënd tjetër lojrash për fëmijët lagjes nr 4.

2. Stola të rinj në sheshin “Europa’ në lagjen Kodër dhe pranë kryqëzimit të rrugëve “Onhezmi” me “Adem Sheme”.

3. Ndriçimi i shëtitores prej 1.6 km në Ksamil.

4. Rikonstruksioni i ambienteve të brendshme në Kompleksin e Notit “Esat Mamaca”.

5. Plotësimi me sinjalistikë rrugore i rrugës “Onhezmi”.

6. Riveshja me shtresë të re asfalti,si dhe plotësimi i sinjalistikës horizontale dhe vertikale në rrugën “Idriz Alidhima” në lagjen 4 të qytetit të Sarandës.

7. Rehabilitimi i parkut “Miqësia”, me vendosjen e disa stolave të rinj, me këndin e ri të lojrave si dhe me mbjelljen e luleve në hapësirat e gjelbra të shëtitores

8. Asfaltimi i rrugës “Qazim Demi” në lagjen nr. 1. Investimet në këtë rrugë e heqin ate nga harta e nyjeve të paurbanizuara duke ofruar kushte optimale banimi dhe biznesi për një zonë të tërë me mbi 300 apartamente banimi,e frekuentuar edhe nga rezidentë të huaj.

9. Lirimi i trotuareve dhe hapësirave publike nga tezgat dhe tryezat e shërbimit pa leje në rrugën Turizëm – Kanali i Cukes si dhe në rrugën nr. 5 të qytetit të Sarandës.

10. Pastrimi i zonës së banimit prapa Hotel “Butrinti” nga mbetjet urbane dhe inerte që ndodheshin atje prej kohësh si dhe vendosja e koshave të rinj.

11. Rikonstruksioni i Urës së Metoqit.

12. Pastrimi i hapësirave publike në territorin e Bashkisë së Sarandës.

13. Aksion pastrimi në Njësinë Administraive Ksmail, për lirimin nga metjet urbane të hapësirave publike dhe godinave të braktisura.


Burimi 1: https://www.facebook.com/Adrian.Gurma.official

Burimi 2: https://www.facebook.com/bashika.sarande


bottom of page